Comercialitzem des de fa poc menys de 2 anys. Hem treballat molt per crear un concepte que superi la versatilitat que ofereixen les solucions convencionals d’acampada, augmenta la vida còmoda en estat salvatge, la posem a la producció i davant de prou gent perquè puguem sostenir un nou negoci a temps complet.

Una veritable corba d’aprenentatge per a dos nois que fins fa 3 anys no havien tocat una màquina de cosir.

La setmana passada, va trucar a Back Country. Per a aquells que no coneixen Back Country, són una autoritat en el món de l’equipament i l’equipament d’exterior. Amb seu a Salt Lake City, Utah, Back Country s'ha establert com un dels minoristes més populars dels Estats Units durant els darrers vint anys. "Acabem de publicar Tentsile als nostres mitjans socials i la resposta ha estat molt emocionant", van dir. "Hem de fer-vos sortir aquí el més aviat possible per obtenir una entrevista i fer-li una demostració de primera mà al nostre personal. Podeu marxar demà? ” Per sort, tinc una dona molt comprensiva.

L’endemà vaig pujar a un avió i dirigir-me cap a JfK, on ​​m’havia pujat el meu itinerari entre les 1 i les 5 del matí. Difícilment valia la pena sortir de l’aeroport per l’habitació de l’hotel, però em vaig alegrar de banyar-me després del vol de 7 hores, ja que no tenia ni idea de què anava a l’entrada.

Vaig ser agafat a l'aeroport després d'un segon vol que em va portar a Salt Lake a les 10 del matí i, amb sort, vaig presentar una massissa hamburguesa americana per esmorzar des d'un lloc anomenat "5 nois" o alguna cosa així. Mentre m’abraçava la cara al seient del darrere, em van portar a les muntanyes i abans de poder treure’m el greix de la barbeta, em van presentar a tot l’equip de gestió de continguts del Back Country. Directors, camarers, escriptors, provadors, el lot.

El meu primer treball va ser mostrar a l’equip com crear un Stingray. Cosa que, en el meu estat de picar-se el ventre ple, em vaig precipitar i vaig equivocar-me per primera vegada (volia demostrar-los que podia fer-ho en menys de 5 minuts, però hauria d’haver pres el meu temps, fins i tot sota pressió) Vaig ser entrevistat mentre estava enfilat a la porta del Stingray, amb botes prestades. Després d’això, l’equip de Back Country volia veure si podien fer servir el torrent proper amb una tenda de campanya a sobre.

Cadascú vam tenir un rebot a dins Connectar vam establir el corrent i després vam obtenir el Vista fins que tothom tingui l'oportunitat de familiaritzar-se amb els tres models o tendes. Vam trigar un temps a fer uns calçotets “How To” i alguns “Top Tips” abans que es posés el sol i vam haver d’embalar abans que la temperatura del vespre es desplomés. Arribats a aquest punt, sentia els efectes del viatge de 18 hores i el dia complet de 12 hores de rodatge. Havia de tornar en avió en les pròximes hores (després d'un bon sopar) i acabar amb la meva volta al remolí als Estats Units.

Això és justament el que feu quan se us demana que ensenyi a Back Country sobre la vostra empresa de creació i una gamma de tendes d’arbres bojos.

19 de març del 2015 - Alex Shirley-Smith

Comentaris

Andrei

Andrei said:

Ben fet, Àlex! I ben escrit!

Nicholas Thacker

Nicholas Thacker said:

Així que he estat mirant la vostra empresa des que vaig trobar per primera vegada una foto de les tendes a Pinterest. Estava buscant hamacs i m'he enamorat d'aquesta impressionant combinació d'hamacs de tenda. En realitat no ho he vist mai ni molt menys provar-ho, però crec que és bastant impressionant com el treball dur que s’hi posa s’ha endut a velocitats tan ràpides. Felicitats per vosaltres i molèsties per fer que sigui impressionant.

chad

chad said:

Que impressionant! Ens fa molta il·lusió veure com és el futur per a vostès i la vostra increïble innovació :)

Deixa un comentari

Tingueu en compte: els comentaris han d’ésser aprovats abans de publicar-los.