Comercialitzem des de fa poc menys de 2 anys. Hem treballat molt per crear un concepte que superi la versatilitat que ofereixen les solucions convencionals d’acampada, augmenta la vida còmoda en estat salvatge, la posem a la producció i davant de prou gent perquè puguem sostenir un nou negoci a temps complet.

Una veritable corba d’aprenentatge per a dos nois que fins fa 3 anys no havien tocat una màquina de cosir.

La setmana passada, va trucar a Back Country. Per a aquells que no coneixen Back Country, són una autoritat en el món de l’equipament i l’equipament d’exterior. Amb seu a Salt Lake City, Utah, Back Country s'ha establert com un dels minoristes més populars dels Estats Units durant els darrers vint anys. "Acabem de publicar Tentsile als nostres mitjans socials i la resposta ha estat molt emocionant", van dir. "Hem de fer-vos sortir aquí el més aviat possible per obtenir una entrevista i fer-li una demostració de primera mà al nostre personal. Podeu marxar demà? ” Per sort, tinc una dona molt comprensiva.

L’endemà vaig pujar a un avió i dirigir-me cap a JfK, on ​​m’havia pujat el meu itinerari entre les 1 i les 5 del matí. Difícilment valia la pena sortir de l’aeroport per l’habitació de l’hotel, però em vaig alegrar de banyar-me després del vol de 7 hores, ja que no tenia ni idea de què anava a l’entrada.

Vaig ser agafat a l'aeroport després d'un segon vol que em va portar a Salt Lake a les 10 del matí i, amb sort, vaig presentar una massissa hamburguesa americana per esmorzar des d'un lloc anomenat "5 nois" o alguna cosa així. Mentre m’abraçava la cara al seient del darrere, em van portar a les muntanyes i abans de poder treure’m el greix de la barbeta, em van presentar a tot l’equip de gestió de continguts del Back Country. Directors, camarers, escriptors, provadors, el lot.

El meu primer treball va ser mostrar a l’equip com configurar un Stingray. Cosa que, en el meu estat de picar-se el ventre ple, em vaig precipitar i vaig equivocar-me per primera vegada (volia demostrar-los que podia fer-ho en menys de 5 minuts, però hauria d’haver pres el meu temps, fins i tot sota pressió) Vaig ser entrevistat mentre estava enfilat a la porta del Stingray, amb botes prestades. Després d’això, l’equip de Back Country volia veure si podien fer servir el torrent proper amb una tenda de campanya a sobre.

Cadascú vam tenir un rebot a dins Connectar vam establir el corrent i després vam obtenir el Vista fins que tothom tingui l'oportunitat de familiaritzar-se amb els tres models o tendes. Vam trigar un temps a fer uns calçotets “How To” i alguns “Top Tips” abans que es posés el sol i vam haver d’embalar abans que la temperatura del vespre es desplomés. Arribats a aquest punt, sentia els efectes del viatge de 18 hores i el dia complet de 12 hores de rodatge. Havia de tornar en avió en les pròximes hores (després d'un bon sopar) i acabar amb la meva volta al remolí als Estats Units.

Això és justament el que feu quan se us demana que ensenyi a Back Country sobre la vostra empresa de creació i una gamma de tendes d’arbres bojos.

19 de març de 2015 - Alex Shirley-Smith

Comentaris

Andrei

L'Andrei va dir:

Ben fet, Àlex! I ben escrit!

Nicholas Thacker

Nicholas Thacker va dir:

Així que he estat mirant la vostra empresa des que vaig trobar per primera vegada una imatge de les tendes a Pinterest. Buscava hamaques i m’he enamorat d’aquesta fantàstica combinació d’hamaques de tenda. De fet, no n’he vist mai un, ni molt menys, que ho provés, però crec que és bastant impressionant com el dur treball que s’hi fa s’hagi endut a velocitats tan ràpides. Enhorabona a vosaltres i a la botiga de trencaclosques per haver fet increïble.

chad

Txad va dir:

Que impressionant! Ens fa molta il·lusió veure com és el futur per a vostès i la vostra increïble innovació :)

Deixa un comentari

Tingueu en compte: els comentaris han d’ésser aprovats abans de publicar-los.