Euphoria Festival Fun!

Havent conduït durant 3 dies, cap a la meitat dels EUA, vaig arribar al bell festival de música Euphoria cap a les cinc de la tarda. I hi havia molt per fer, de manera que descansar no estava a l’ordre del dia. Vaig tenir quinze tendes per aixecar-me abans del matí, i el vespre girava ràpidament.

El primer dia del festival va resultar tan boig com jo havia temut - o esperava! Em vaig despertar a les 8 del matí i em vaig preparar pel que estava a punt de desplegar. Amb 6000 persones que es van inundar per les portes, tot el personal va ocupar les estacions i va preparar els seus estands. I em vaig trobar dirigint tota l’àrea VIP pel meu compte. Ara, aquesta zona té més de 1000 peus de llarg, separada només per una corda i té dues entrades a banda i banda oposada, de manera que us podeu imaginar el difícil que va ser per a un home mantenir aquest espai assegurat pel seu compte. Després de diverses hores de supervisar la zona, em vaig dotar d’una ràdio, dos guardes de seguretat, dos voluntaris i un ajudant de personal a temps complet per ajudar-me a sortir i se’m va concedir el títol de gerent de càmping VIP. I em vaig sentir orgullós de gestionar-lo sota els auspicis de Tentsile, sobretot quan els camperistes habituals caminaven i no podien'No us ajudarà a parlar sobre el bonic aspecte que tenien els Tentsiles i com desitgen que els haguessin escollit com a opció de càmping. Sandalies Chaco també es va aturar per muntar un campament just davant de la zona VIP, utilitzant els Tentsiles com a gota posterior a la sessió de fotos.

Al final del dia, la majoria de les nostres carrosseries es van omplir, i es van comprar més puntuacions. Després d’haver deixat a tothom escollir la tenda que volia, va ser un goig asseure’s i mirar simplement les mirades de la seva cara mentre es relaxaven, riuen i jugaven. Un moment inoblidable, ja que cada vegada més la zona d’acampada VIP es va omplir de tendes fins que estava pràcticament plena. La meva feina ara era ajudar la gent a gaudir-ne.

Feia un passeig cada matí, comprovant les tendes de campanya i preguntant als campistes com havien dormit. Tothom va dir que era la millor nit'S’han dormit que han tingut i que els ha encantat els seus Tentsiles. Vaig tenir un parell de persones que em van demanar que trinquessin les tendes, i vaig donar una descripció bàsica de com configurar-les i enderrocar-les. Al final del festival, ja tenia totes les carpes plenes, però una. Però aviat va ser hora de renunciar al meu títol i ràdio i començar el pack.

Tot i això, el festival va ser un èxit. Tothom es va divertir i Tentsile havia trobat un grup de seguidors completament nou. I tot i que tenia un viatge de 1400 quilòmetres al meu davant, no podia'No em deixo passar un somriure de satisfacció per la cara quan em vaig adonar que la temporada de diversió del festival d’estiu estava a punt de començar - i la gent llançarà les seves tendes a tot el món.

24 de maig del 2016 - Alex Shirley-Smith

Comentaris

Joyce Morris

Joyce Morris va dir:

Són bons on es poden trobar a les botigues o en línia i són molt cars que m'agradaria saber, així que el meu marit i els puc consultar, gràcies

Diane Lane

Diane Lane va dir:

Quin pes suporta. Vivim a Colorado i tinc 2 jugadors de futbol de la meva família que pesen 240 i més de 300 lliures

Carril Diane

Diane lane va dir:

Visc a Colorado i he fet acampades i motxilles a tot l’estat. M’encantaria provar-ho. Quin pes aguantarà? Tinc 2 jugadors de futbol de la família que pesen 240 i 300 lliures

nora saxon

no saxon va dir:

Aquestes tendes semblen impressionants. Quin és el seu pes, ja que estic buscant alguna cosa amb què anar a fer maletes. Gràcies nora

Deixa un comentari

Tingueu en compte: els comentaris han d’ésser aprovats abans de publicar-los.