Euphoria Festival Fun!

Després d’haver conduït durant tres dies per la meitat dels Estats Units, finalment vaig arribar al bell festival d’Euphoria Music Festival cap a les 3 de la tarda. I hi havia molt a fer, de manera que descansar no estava a l’agenda. Tenia quinze rajoles per posar abans del matí i el vespre començava a rodar ràpidament.

El primer dia del festival va resultar tan boig com jo havia temut - o esperava! Em vaig despertar a les 8 del matí i em vaig preparar per allò que estava a punt de desenvolupar-se. Amb 6000 persones inundades a través de les portes, tot estava a la coberta, ja que tot el personal tripulava les seves estacions i preparava els seus estands. I em vaig trobar dirigint tota la zona VIP pel meu compte. Ara, aquesta àrea fa més de 1000 peus de llarg, separada només per una corda i té dues entrades als costats oposats, de manera que us podeu imaginar el difícil que va ser per a un home mantenir aquest espai protegit tot sol. Després de diverses hores supervisant la zona, em vaig equipar amb una ràdio, dos vigilants de seguretat, dos voluntaris i un ajudant de personal a temps complet per ajudar-me, i em van concedir el títol de director de càmping VIP. I em sentia orgullós de gestionar-lo sota els auspicis de Tentsile, sobretot perquè els campistes habituals passaven i no podien'No ajudeu sinó a parlar del frescor que tenien els Tentsiles i de com desitjarien haver-los escollit com a opció d'acampada. Chaco Sandals també va passar per establir un campament just davant de la zona VIP, fent servir els Tentsiles com a sortida posterior a la sessió de fotos.

 

Al final del dia, la majoria de les nostres carrosseries es van omplir, i es van comprar més puntuacions. Després d’haver deixat a tothom escollir la tenda que volia, va ser un goig asseure’s i mirar simplement les mirades de la seva cara mentre es relaxaven, riuen i jugaven. Un moment inoblidable, ja que cada vegada més la zona d’acampada VIP es va omplir de tendes fins que estava pràcticament plena. La meva feina ara era ajudar la gent a gaudir-ne.

Feia un passeig cada matí, comprovant les tendes de campanya i preguntant als campistes com havien dormit. Tothom va dir que era la millor nit'S’han dormit que han tingut i que els ha encantat els seus Tentsiles. Vaig tenir un parell de persones que em van demanar que trinquessin les tendes, i vaig donar una descripció bàsica de com configurar-les i enderrocar-les. Al final del festival, ja tenia totes les carpes plenes, però una. Però aviat va ser hora de renunciar al meu títol i ràdio i començar el pack.

Tot i això, el festival va ser un èxit. Tothom es va divertir i Tentsile havia trobat un grup de seguidors completament nou. I tot i que tenia un viatge de 1400 quilòmetres al meu davant, no podia'No em deixo passar un somriure de satisfacció per la cara quan em vaig adonar que la temporada de diversió del festival d’estiu estava a punt de començar - i la gent llançarà les seves tendes a tot el món.

24 de maig de 2016 - Alex Shirley-Smith

Comentaris

Joyce Morris

Joyce Morris va dir:

Són bons on es poden trobar a les botigues o en línia i són molt cars que m'agradaria saber, així que el meu marit i els puc consultar, gràcies

Diane Lane

Diane Lane va dir:

Quin pes suporta. Vivim a Colorado i tinc 2 jugadors de futbol de la meva família que pesen 240 i més de 300 lliures

Carril Diane

Diane lane va dir:

Visc a Colorado i he fet acampades i motxilles a tot l’estat. M’encantaria provar-ho. Quin pes aguantarà? Tinc 2 jugadors de futbol de la família que pesen 240 i 300 lliures

nora saxon

no saxon va dir:

Aquestes tendes semblen impressionants. Quin és el seu pes, ja que estic buscant alguna cosa amb què anar a fer maletes. Gràcies nora

Deixa un comentari

Tingueu en compte: els comentaris han d’ésser aprovats abans de publicar-los.