I Love My Job

Fa poc més d’un any que treballava a la indústria a l’aire lliure per a una empresa força gran. La feina tenia alguns avantatges, però va ser tan massiva, que l’atractiu es va esvair després de 9 llargs anys. Un dia lent a l’oficina vaig navegar a través del butlletí Touch of Modern i vaig trobar a Tentsile. Em vaig enamorar immediatament del seu producte!

Juntament amb els meus deu a cinc concerts, sóc un artista que treballa. Un dels focus principals del meu art és utilitzar materials exteriors com pals de tenda per mostrar la connexió entre els aspectes de disseny de la indústria exterior i les seves similituds amb la història de l’art. Podria entrar a una lliçó d’història de l’art, però ningú no vol llegir això. Per no fer-ho curt, he estat creant aquestes petites escultures lúdiques de tendes. Vaig sentir una connexió molt evident entre el meu art i el producte de Tentsile després de navegar pel butlletí. Així que vaig haver de contactar amb ells. Vaig enviar algunes imatges d’una obra d’art pública que acabava de completar; anomenat, The Kiesel Ave. Project. Es troba a Ogden, UT. Hi va haver alguna mendicitat, però els vaig convèncer perquè m’enviesessin una Tentsile per poder col·laborar en un nou disseny de carpa.

Després d’acabar un altre projecte a Park City, UT, finalment vaig tenir temps lliure per treballar a la tenda. Vaig contactar per conèixer la col·laboració i vaig saber que Tentsile estava a punt d’obrir una ubicació a Ogden. Us podríeu imaginar la meva emoció. Tot el que podia pensar era l'oportunitat de tenir una carrera on combinar les meves passions; art i a l’aire lliure.

Una alegre alegria anomenada Syd intentava trobar un lloc on viure a Ogden; així que vaig oferir la meva ajuda. Naturalment, vaig preguntar si contractaven i enviaven el meu currículum immediatament. Tot l’equip de Tentsile s’anava dirigint cap a Utah des de Londres per a la exhibició al detall al detall. De totes maneres, em dirigia a la programació, així que vaig fer una estona i ens vam arreglar per reunir-nos. Al cap de pocs minuts de conversar amb Alex ... una oferta de treball! Abans d’iniciar-me, vaig tenir el plaer de treballar colze a colze amb tant Kirk com Alex modificant un prototip. Això va tancar el tracte per a mi. Aquests nois són apassionats i em tracten com si jo ja formés part de l’equip / família. Així que vaig acceptar la feina.

Tentsile no és només una feina. És un grup reduït d’apassionats, desitjosos i solidaris que són essencialment una família. Les persones implicades es preocupen pel benestar del negoci, però el més important entre si. Pot ser que només he estat aquí tres mesos fins ara, però sento que pertanyo i sóc part d'alguna cosa més gran. Milloreu les tonalitats, perquè el futur és brillant per a Tentsile i només estic encantat que arribi a formar-ne part.

13 de maig de 2016 - Venessa Castagnoli

Comentaris

Charles Snethen

Charles Snethen va dir:

M'encanta aquest concepte. Estaria molt bé per a la meva família i podríem anar de càmping més, perquè tinc males esquena, no puc dormir a terra i he tingut mala sort amb els matalassos pneumàtics, només voldria que fossin més assequibles

Deixa un comentari

Tingueu en compte: els comentaris han d’ésser aprovats abans de publicar-los.